Καλώς ήρθατε !

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Δημοτικού Σχολείου Γραμβούσας. Από εδώ θα μαθαίνετε πως περνάμε στο σχολείο μας, θα διαβάζετε χρήσιμες ανακοινώσεις αλλά και όλα τα νέα μας. Καλή πλοήγηση ! ! !

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ζώα σε χειμέρια νάρκη !

Να ΄μαστε πάλι εδώ. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά πριν δυο εβδομάδες οι μαθητές μας των Β΄, Ε΄+ Στ΄ τάξεων σας είχαν γράψει για το χειμώνα. Εμείς λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τα ζώα που τον χειμώνα πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Σας έχουμε γράψει και μερικά αινίγματα, ένα για κάθε ζώο. Για να δούμε, αν θα τα βρουν οι φίλοι σας, όταν τους τα πείτε..  Θερμές ευχαριστίες στις αξιόλογες συναδέλφους Χρυσούλα Κουτσούκου, δασκάλα Ε.Β.Π.  Εμμανουέλλα Τσιμπλάκη, δασκάλα Παράλληλης Στήριξης και Αθανασία Πολύχρου, δασκάλα του Ολοήμερου, για τη βοήθειά τους.

Αμάντα Ξιάρχου, Δασκάλα Α΄,Γ΄+ Δ΄τάξεων

Η δεύτερη δημοσίευση εργασιών των μαθητών μας στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα και συγκεκριμένα στη στήλη <<Παιδότοπος>> του γνωστού και αγαπητού σε όλους κου Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη. 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις εργασίες μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2021-2022

 Ο αγιασμός στο σχολείο μας θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ . Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η επίδειξη αρνητικο...